Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de TOP opleiding die zal starten in het najaar van 2022 (onder voorbehoud). 

Om je aan te melden, gebruik je de aanmeldlink naast deze tekst, waarna je je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Met je brief en CV motiveer je waarom je de opleiding wil volgen en laat je zien dat je over relevante werkervaring en competenties beschikt om met de doelgroep te werken. In januari 2022 zal de selectie van de deelnemers plaatsvinden. 

BELANGRIJK:  De aanmelding voor het opleidingsjaar 2022 - 2023  sluit op vrijdag 31 december 2021

Toelating

Het ToP programma is onderdeel van het basispakket van de zorgverzekeraars. Ouders hebben recht op deze zorg. Het EOP-nl streeft daarom naar een evenwichtige spreiding van ToP kinderfysiotherapeuten over het land. De selectie van deelnemers vindt daarom naast geschiktheid, ook plaats op basis van werksetting en de behoefte aan ToP kinderfysiotherapeuten in het werkgebied van de deelnemer. 

Zie kaart voor een overzicht van de locaties waar reeds ToP kinderfysiotherapeuten werkzaam zijn. 

(N.B. Het werkgebied van TOP kinderfysiotherapeuten verschilt, sommige ketenpartners werken in meerdere regio’s of hebben een groter werkgebied dan hun praktijk adres aangeeft.)

De selectie voor deelname wordt gemaakt door het EOP-nl. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt bericht van ons. Plaatsing voor de opleiding is definitief als de opleidingsovereenkomst is getekend en de kosten van de opleiding zijn overgemaakt. 

 

Aanmelden

Inschrijvingen zijn op dit moment gesloten.